Makeup store Nr:2


Patriciaemilie 2010-01-31 @ 21:43:11

Hey på Boots mässan så fick man Makeup stores nya tidning/Tyvärr så fick jag inte en goodie bag/vi kom inte riktigt iväg i tid,mitt fel, men jag fick en massa gratis saker/pennor,tips och kataloger/Hoppas ni alla har haft en bra helg för det har jag.Har fått lite ny insperation inför sommaren och våren/COLURFUL IS THE SHIT/Enjoy fellows!With love Patriciaemilie.

P.S ny design kommer inom kort,så ha tålamod om sidan ser konstig ut.


Boost mässan 2010'


Patriciaemilie 2010-01-30 @ 08:49:28

Godmorgon alla sköna läsare!Igår drog jag ner till malmö,sen spelade jag Xbox hela kvällen.Ja så igår hände inte så mycket men idag ska vi på Boots mässan!Och för ni som inte vet vad det är så är det en skönhets mässa som är i helgen här nere i malmö.Och jag ska bli en av dem första hundra så att jag kan norpa åt mig en goodiebag ifrån Makeup store'.Så önska mig lycka till.With love Patriciaemilie.


Neverstore X3


Patriciaemilie 2010-01-29 @ 07:51:29


picture;me

I onsdags var det snöstorm här i skåneland.Så det ligger ungefär en decimeter snö på marken.Och det är så kallt men igår tittade solen fram lite ialla fall.Och det är fortfarande mörkt ute.Jag saknar sommaren.I ondags köpte jag även blijetter till Neverstore/Jag,Anna och Tobias ska dit/Så det blir något att minnas.With love Patriciaemilie.


Colurful thinking


Patriciaemilie 2010-01-29 @ 07:25:55


picture;me

Hey,jag har tyvärr inte orkat att uppdatera här på bloggen dem senaste dagarna men det ska jag ta igen nu i helgen.Har funderat lite på att ändra min design för att jag är så trött på allt svart/vit.Men det blir nog inte så mycket förändringar men några.I paketet jag fick utan Melina&Alicia innehöll ett nagellack i guld/super snyggt/ och ett par nagelfilar.Blev super glad för att jag har ju börjat att spara mina egna naglar.Är fortfarande lite förkyld men det är bättre nu.With love Patriciaemilie.


Back to school"


Patriciaemilie 2010-01-27 @ 07:54:40

Hey ska borsta tänderna sen bär det iväg till skolan.Idag blir det en anning kortare dag.Jag ska även hämta mitt paket idag efter skolan.Ni borde kolla på bög,mamma,kines den finns på the voice eller sök på youtube.Nej nu måste jag rusa.Love Patriciaemilie.


The curious is cilling me'


Patriciaemilie 2010-01-26 @ 21:51:46Hey nu tackar jag för mig.Fick en överaskning i brevlådan idag.Som vissa av er kommer ihåg så vann jag hos Melina&Alicia.Och idag kom priset med posten men jag måste hämta det först på posten i stan som jag hade tänkt att göra imorgon direkt efter skolan.Jag håller på att dö av nyfikenhet.Måste tyvärr be om ursäkt om ni saknar lite bilder på mig men jag är ganska förkyld och då har man inte foto humör.Sweet dreams Patriciaemilie.


14år till salu'


Patriciaemilie 2010-01-26 @ 19:12:30

Hey tänkte att jag skulle tipsa er om en bra bok och en video.Boken heter 14år till salu och är en sann berättelse om en flicka som är helt normal men en kväll spricker hennes bubbla.Efter våldtäckten börjar hon att sälja sig själv till män genom internet för att straffa sig själv.Tycker att ni ska läsa boken och kolla på video;http://bokvideo.videokatalogen.se/blog/14_ar_till_salu.With love Patriciaemilie.


Banana monki laptop"


Patriciaemilie 2010-01-26 @ 18:16:47


picture; clickit! Men i formatet 640x401

Jag är med och tävlar om ett laptop skinn.Jag skulle vilja ha detta mönstret på den.Ni som vill delta gå in på; http://pyttis.blogg.se/2010/january/vinn-en-ny-outfit-till-din-laptop.html och tävla.With love Patriciaemilie.


Otrivin is my friend"


Patriciaemilie 2010-01-26 @ 08:00:06


picture;me


Hey fellows!Sitter och kollar vakna med the voice.Ska snart i väg till skolan.Idag är det den längsta skoldagen i hela veckan.Och igår så gjorde jag det!Jag tryckte på bekräfta knappen för mitt gymnasieval.Fast jag var så nervös att det skulle bli fel så jag läste igenom det ca.7 gånger.Nej nu ska jag gå och borsta tänderna/borsta borsta tänderna/Och i dag kommer mitt sällskap att bestå utav näspray och nån alvedon.With love Patriciaemilie.


The old is the new in


Patriciaemilie 2010-01-25 @ 22:37:29
pictures;me


Hey har inte hunnit uppdatera på hela helgen för att jag har ju fixat mitt rum.Så igår letade jag fram alla mina gammla tidningar.och en hel del blev snygg dekoration på mina nya hyllor.With love Patriciaemilie.


I'm dead for the moment


Patriciaemilie 2010-01-23 @ 08:53:15

Hey har precis blivit upp dragen ur sängen utav mamma.Och jag skojar inte om jag allvarligt är död eller något,det känns så i alla fall.För vi måste fixa klart mitt rum så att det hinner torka tills imorgon.Nej nu kan jag inte sitta här och må dåligt,jag kruper ner i sängen en stund till.With love Patriciaemilie.


It's freezing cold!


Patriciaemilie 2010-01-22 @ 22:26:36


picture;me

Hey sitter och tänkte att detta blir mitt sista inlägg för dagen.Okej ni norrläningar sitter säkert och skrattar jätte mycket om hur mesiga vi skåningar är men det ä grymt kall här i skåneland!Jag dööörrr!Ge mig värme!Idag kom det lite regn men all snö är fortfarande kvar,Sommar och sol!Nej låt det vara vinter i 2 månader till.Ursäkta men min vinter börjar i December och slutar efter nyår.Nu ska jag krypa ner under ett värmt täcke i alla fall.With love Patriciaemilie.


Traffic light"


Patriciaemilie 2010-01-22 @ 20:44:44


pictures;me

Hey! Bilderna är från igår.Sitter i mitt tomma rum med en hög möbler mitt på golvet.Jag ska ju tapetsera imorgon så idag har jag och mamma fixat alla hål och andra saker på väggarna.Grymt uttröttande,men nu slipper vi göra det imorgon.With love Patriciaemilie.


What ever it takes to break this spell'


Patriciaemilie 2010-01-22 @ 14:25:41

Hey har precis kommit hem ifrån skolan.Nu ska jag sätta igång att ta ner alla mina saker från väggarna för att imorgon ska jag tapetsera det.Det kommer att bli en vit/silvrig randig tapet.Måste sätta igång nu så att man kan göra något annat sen kanske.With love Patriciaemilie.


Goddie bag del:2


Patriciaemilie 2010-01-22 @ 07:54:50
pictures;me

Hey igår fick jag ju en goodiebag och den innehöll en sjukt snygg kortlek och en tröja som inte var så dum heller.Men det såt NV på den och jag ska ju inte gå där/nur är anna här,Caio!


Goddie bag"


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 22:59:25


picture;me


Hej kom hem för vid 9 efter bion,hade jätte kul tjejer.Filmen var bra för att vara en svenskfilm.När vi gick ut där ifrån så fick alla var sin goodiebag men vad den innehåller får ni klura på tills imorgon.För nu ska jag grympa ner i sängen och nanna kudde.With love Patriciaeilie.


Haven't you heard?


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 16:37:17

Hey nu drar jag till Helsingborg.Ska gå på bio med Alma och Emma.Jag tar med min kamera så kanske blir det några foton.Men det får vi se när jag kommer hem.Nu ska jag roa mig.Peace out!


It was only one kiss


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 15:10:58


Picture;me

Är väldigt uttråkad just nu,vet inte vad jag ska göra.Hittade denna bilden på datorn,som jag tog nu i helgen på en teckning som jag gjorde så där bara för att jag var uttråkad.With love Patriciaemilie.


Destination it's calling me


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 14:40:09


picture;me

Hey sitter och tänker tillbaka på året som gårr och jag har kommit på vad som var det bästa denna sommaren.Det var nog när jag åkte med pappa och hans flickvänn för att kolla på Depeche mode i parken i köpenhamn.Jag trodde inte att jag skulle gilla dem så mycket men än idag så älskar jag deras musik.With lov Patriciaemilie.


Is there anyone home,Hello?


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 14:29:20

Hey,har precis kommit hem ifrån skolan.Och jag är så glad över att få sluta tidigare idag.Jag var till och med hemma innan posten.Nu ska jag värma lite paj ifrån gårdagen sen ska jag kolla igenom min spanska läxa.Mer än det vet jag inte än.With love Patriciaemilie.


Hablas español?


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 07:44:12


picture;me

Måste åka till skolan nu, fast jag inte orkar.Och idag ha jag spanska på morgonen och det är så segt.Sen i efter middag har jag läxförhör på so;n.men som tur så slutar jag 80min tidigare än vanligt idag.Peace out!With love Patriciaemilie.


What´s is your name?


Patriciaemilie 2010-01-21 @ 07:24:00

Godmorgon allihopa!sitter och käkar frukost.Vad händer idag? Det vet jag inte riktigt men ikväll blir det Hesingborg, med Emma och Alma.Igår kväll så bestämmde jag mig för mitt gymnasie val, jag tror att det kommer att bli super bra för det ända jag inte gillade var att lokalerna var väldigt gammla med igår läste jag att till hösten 2010 så ska skolan renoveras!Wohhooo för mig.With love Patriciaemilie.


It´s killing me


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 21:07:14picture;me

Hey så här har jag sett ut idag.Idag har jag kännt mig lite grå,så jag tyckte att det passade bra med min hood ifrån Monki idag.Känner mig lite kraslig i näsa och hals, jag hoppas att jag inte blir sjuk för det vill jag verkligen inte,With love Patriciaemilie.


It came with the mail


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 20:55:53


picture;me

Hey igår fick jag min premie ifrån EllE.Det är ett vit flätat armband med en ursnygg berlock.Det var en trevlig överraskning.Och det passar så bra till min nya klocka.With love Patriciaemilie.


A happy face"


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 19:27:46


picture;me

Hey, har precis kommit hem ifrån Anna.Hon blev jätte glad för sin tröja från T-shirt store.Jag vill också ha en tröja där ifrån.Men som jag sa till Anna nu vet jag i alla fall vad jag ska önska mig tills jag fyller år.With love Patriciaemilie.


Like the sun that will steal the early morning


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 16:12:40

Hey! Komma hem ifrån skolan för ca 1timme sedan tänkte att jag skulle ta lite nya foton nu.Har haft so boken och spanska boken som sällskap vid köksbordet.Har även försökt att få tag i Anna idag.för jag vill sågärna att hon ska få min present som jag har köpt till henne.Jag är nästan lite avis på den.Jag vill också ha en!Men som tur så snart blir ju jag också 16 bast.Bara 1månad och 8dagar kvar.With love Patriciaemilie.


Happy birthday to you"


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 08:02:18


picture; Anna by me

Hey idag ska vi hylla min bästa polare!Anna panna!Sexton bast idag,Bilden stulen från hennes blogg,Click it! Hipp Hipp Hurra! Miss Anna sixteen! Wohho! Awwwii putte då! Längtar till att få fler minnen med dig!With love Patriciaemilie.


One High 5 and one falafel


Patriciaemilie 2010-01-20 @ 07:53:07

picture;me

Hey! Här är världens skönaste ord,En high 5 och en falafel.Bilden är ifrån min tröja som jag köpte i sommras när vi var och kollade på Timbuktu.Idag händer nog inget mer än att man drar till skolan och sitter där ungefär hela dagen.I örona finns Christian Walz,ett härligt sound nu på morgonen.With love Patriciaemilie

Checked/Rutigt


Patriciaemilie 2010-01-19 @ 07:55:13


picture;me


Godmorgon fellows!Hann inte med att blogga igår.Men idag ska jag se till att göra bättre ifrån mig.Här är min outfit från igår.Ska strax dra till skolan,fast jag inte orkar.Och igår snöade det hela dagen!Jag hatar snö.Jag vill ha sommar och sol nu.Allt är så blekt och hängit.Jag längtar till sommaren.With love Patriciaemilie.


I run out of time"


Patriciaemilie 2010-01-18 @ 07:46:48


picture;me

Hey fellows!Har inte tid över igentligen till detta men jag bara måste.Nu drar jag till skolan kommer tillbaka ca 15.00.Något man kan fundera över är gymnasie valet.With love Patriciemilie.


Colurful pictures/Färgglada bilder


Patriciaemilie 2010-01-17 @ 21:33:14


pictures;me

Hey igår kväll tog jag lite bilder som jag inte hann lägga upp igår.Hoppas ni gillar dem.För jag får en sån härlig sommar känsla av dem.With love Patriciaemilie.


Movie in the city"


Patriciaemilie 2010-01-17 @ 20:24:26


picture;me

Hey! I fredags blev det bio med Anna.Vi hade tänkt att se Sherlock Holmes.Men tvyärr fanns det inte några platser kvar.Så det blev Har du hört ryktet om Morgans?Den var bra men det var synd att vi inte kunnde se Sherlock Holmes istället.Men för min del kvittade vilken film vi kollade på.en en jag har som måste nu till nästa månad är  Avatar i 3D.Jag hoppas bara att jag hinner se den innan den slutar gå på bio.With love Patriciaemilie.


Rise'n'shine


Patriciaemilie 2010-01-16 @ 09:41:15

God morgon! Hoppas allt bra med er allihopa.Sitter här med Anna.Vi drog på bio igår kväll,men det berättar jag mer om sen.Idag ska hon åka hem och jag tänkte att jag skulle följa med henne till stationen och sen gå en snabbis på stan.Have a nice day so long!With love Patriciaemilie.


Elle Nr:2


Patriciaemilie 2010-01-15 @ 07:55:27pictures;me

Hey, igår tog jag lite bilder på månadens Elle nummer.Så ni som inte har köpt den i butik ännu får ett litet smak prov här.Tycker att den är värd det för i detta nummret hyllar dem jeansen.Och har många bra tips inför ett nytt jeans år.Nu ska jag dra till skolan.With love Patriciaemilie.

Birthday party/Födelsedags kalas


Patriciaemilie 2010-01-15 @ 07:39:50


pictures;me from Saras birthday party

God morgon,god morgon!Här har ni bilderna från min fasters kalas igår.Hoppas ni gillar dem.Idag är det fredag!Woohoo!Idag drar jag till malmö.Det ända som är planerat inför helgen är att jag sak besöka en gymnasie skola,mer än det vet jag inte vad som händer.With love Patriciaemilie.


Oversize balck and white"


Patriciaemilie 2010-01-14 @ 22:41:16
pictures;me

Hey här har ni min outfit för dagen.Oversize tröja från Ginatricot & tights från lindex & armband från diverse.With love Patriciaemilie.


I am leving the building


Patriciaemilie 2010-01-14 @ 18:03:04

Hej, ska snart gå ner till bilen,sen åker jag hem till min faster och firar att hon har fyllt år.Tänkte att jag skulle ta några foton där ifrån så att ni får något annat än mig att glo på.Jag har även hunnit fotat min outfit för dagen men den kommer sen.I lurarna finns Mammas gata - Timbuktu.Nu ska jag gå och fixa det sista.With love Patriciaemilie.


It´s the freakiest show


Patriciaemilie 2010-01-14 @ 16:43:57


picture;me

Hey här är en bättre bild på min klocka.Sitter och förberedder min fasters födelsedagspresent.Är lite stressad för jag måste hoppas in i duschen och sen måste jag äta lite innan jag åker till henne.Har lite ont om tid fellows.With love Patriciaemilie.


Tic tok' Tic tok' Tic tok'


Patriciaemilie 2010-01-12 @ 22:34:34

pictures;me

Hey igår efte skolan åkte jag och hämtade min nya klock som jag har klickat hem.Det ät envit plast klocka fast i snyggare model,enligt mig, vatten tätt är den också.Är super nöjd och om ni är intressrade av en sån här klocka så yckr jag tt ni ska köpa en direkt!Finns i alla möjliga förger,funderar på att köpa en i blå sen till sommaren.Skriv  in blogg i evntuell rabattkod och få 30% rabatt.Click it!


Sleepy eyes and no energy


Patriciaemilie 2010-01-11 @ 22:01:11


picture:me from göte

Hej jag måste verkligen skärpa mig med att ta lite nya bilder,är det något som önskas?Idag hissar jag sminket för hur skulle jag annars sett ut i skolan!Sitter här med huvudverk och blod sprängda ögon.Det är nog dags att lägga sig,för att orka med ännu en skoldag imorgon.Idag hämtade jag min nya klocka jag har klickat hem.Tänkte ju att jag skulle ta en bild på den men jag lovar att jag ska ta en bild imorgon på den.Imorgon är en ny dag och det ska va en bra dag,har jag bestämmt!Sweet dreams Patriciaemilie.


Hej här kommer segertåget!


Patriciaemilie 2010-01-10 @ 22:12:14


picture;me

Hey ho!Jag gjorde det igen jag vann vecknas blogg hos Andrea!Wohho till er alla som röstade på mig.Jag älskar er alla.Tack igen för att ni röstade på mig.Om ni är med i en tävling någon gång låt mig veta så att jag kan gottgöra er med att rösta på er.Och en sak till igår slog ni mitt gammla besöksrekordet!Gud vad jag älskar er läsare tänkte att jag skulle se till att fixa en tävling till er om eventuellt ett pris, jag ska göra mitt bästa fellows!With love Patriciaemilie.


I´am going home


Patriciaemilie 2010-01-10 @ 15:53:08

Hej idag ska jag åka hem ifrån Malmö.Och skolan börjar imorgon,jag kommer att dö!Idag har jag hjälpt pappa med sin design på sin nya blogg.Nej nu har jag inte tid att sitta här och mala om min slapp dag.Jag har ca 4sidor komentarer jag måste svara på.Och en sak jär är stolt över är att jag har börjat att spara på mina egna nagler!Fast jag tycker dem växer lite långsammt.with love Patriciaemilie.


I did it again"


Patriciaemilie 2010-01-09 @ 18:37:00

Hej gick vidare i Andreas veckans blogg tävling och den avslutas i morgon så jag behöver era röster fort fort.Jag är nummer 10.Vôte for me,please!
Länken till tävlingen:
http://ddeah.blogg.se/2010/january/dom-10-finalisterna.html#comment
P.S NI KAN RÖSTA TVÅ GÅNGER!

Har även gått vidare i Emelies veckans blogg tävling,jag är nummer 5.Patriciaemiliee.blogg.se
länken till tävlingen:
http://emsied.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html#comment
NI KAN RÖSTA HUR MÅNGA GÅNGER NI VILL!


picture;me


And the winner is...


Patriciaemilie 2010-01-09 @ 15:40:30

Me!Jag vann tävlingen veckans blogg hos Melina&Alicia!Jag vann och jag är helt över glad för det är min första jag är med i och jag vinner!Och ett STORT TACK till alla er som röstade på mig.Jag borde nästan gå och fira med lite apelsin men jag är propp mätt efter en halv mini pizza till lunch.Tack allihopa!!(återigen)Tack Tack!Jag är så nyfiken på vad priset är,längtar tills det kommer.Tack allihopa och till Melina och Alicia!

P.S THE WINNER TAKES IT ALL, nu var jag egoistisk.


Black'n'Withe Painting


Patriciaemilie 2010-01-08 @ 19:58:11


pictures:me


Hey, idag har jag målat hela dagen.Först gjorde jag en skiss på vanligt papper och sen var det bara att rita efter den på väggen.Sen är var det bara att måla.Blev nöjd med resultatet.Har även målat min gammla byrå i smma färg men den har inte torkat än.och igår målade jag vägarna och skrivbordet i vit.så snart är mitt rum snart klart.Imorogan ska jag möblera lite.With love Patriciaemilie.

Skriv gärna vad ni tycker, behöver veta om något ät dåligt eller om något ser konstigt ut så att jag kan öva på min målning till nästa gång,lovve yaa!


Yeasterday outfit


Patriciaemilie 2010-01-06 @ 21:24:35


picture;me by Selena


hey!Hade tänkt att lägga ut denna bilden igår men hann inte.Tjock tröjan kommer ifrån Monki,Linnet ifrån HM,halsduk från HM och skor ifrån Dinsko.Idag har jag tränat yoga och proppat i mig fullt med apelsin och passions frukt.Annars har det inte hänt mycket.Hörde att det kommer att bli -15 garder imorgon och jag som är frys kyckling.Jag klagar bara det är -1 grad och det värsta är att då håller jag på att dö,så undrar jag hur det kommer att gå om det blir -15!Hoppas ni har  ordentligt med kläder på er,En frösen Patriciaemilie


Vote for me,I need you"


Patriciaemilie 2010-01-06 @ 20:16:55

Hej!Har blivit utsed till en av deltagarna på Melina&alicia´s blogg,klicka för att komma till deras blogg.Jag blev jätte smikrad över den finna texten dem har skrivit om mig :D tack tjejer <3 Så nu är det upp till er läsare att rösta på mig,jag är nummer 3!Love Yaa Patriciaemilie puss...puss....puss <3

Länken till tävlingen;
http://melinaoalicia.blogg.se/2010/january/rosta-pa-veckans-blogg-nu.html#comment(klicka)


Wooho,till er läsare!


Patriciaemilie 2010-01-06 @ 00:51:32

Hej måste bara skriva detta innan jag krymer ner.Att ni läsare slog besöks rekordet på bara en dag efter att ni hade slått det gammla.Så i detta inlägget vill jag bara tacka er alla underbara läsare hoppas ni fortsätter i denna takten.I love Yaa all With sleepy eyes Patriciaemilie.

P.S om det är något ni saknar på min blogg så skriv det till mig,så att jag kan uttvekla min blogg.


A sweet copycat


Patriciaemilie 2010-01-06 @ 00:19:39


pictures;me by Selena

Hey,hela eftermiddagen har gått åt att svara på era komenterer.Så tyvärr så har jag inte hunnit att skriva något inlägg.Men bättre sent än aldrig!Såg den här bilden på en tjejs blogg och vissade Selena den och båda ville prova att fota det.Så idag har jag kanske varit en liten copycat.Imorogn sticker jag ner till malmö.Där ska jag fixa mitt rum och kl 1 blir det yoga,love love.Jag borde gå och lägga mig nu för att jag måste upp tidigt imorgon,fast jag inte kommer orka att gå upp.Nu ska jag gå och borsta tänderna,Sweet dreams Patriciaemilie.


In my Happyland


Patriciaemilie 2010-01-04 @ 10:28:20


picture:me


God morogn!Är riktig pigg idag.Tänkte bara att jag skulle skriva några rader innan jag äter frukost och går in i duschen.Idag ska jag va med Selena.Igår kväll var det -15 grader där jag bor så jag frös som en liten kyckling inne i lägenheten.Hoppas er morogn är lika bra som min,Caio Patriciaemilie.


Borrriing/Tråååkigt


Patriciaemilie 2010-01-04 @ 00:25:33

Hej sitter här och har tråkigt men så hittade jag en bild som jag tycker är helt ok till sista inläget idag.Och när jag ser det tänker jag på tittut, haha.Jag är så flummig jag borde nog gå och lägga mig.Vad har jag annars gjort idag? Jo,jag har fixat design till Emmamedette och sen har jag försökt att fixa min egen men har ideé torka när det gäller det.Annars har jag bara suttit framför tv och kränkt passionfrukt,min nya drog.Dem borde skaffa det i fiket i skolan.Nej nu kan jag inte sitta här och babbla mer.Sweet dreams Patriciaemilie...ZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

                        picture;me


Sorry,I am busy


Patriciaemilie 2010-01-03 @ 22:09:21

Hej måste bara skriva detta inlägget så att ni inte undrar var jag tagit vägen.Jag har haft lite mycket att göra just nu men om jag har tur hinner jag bli klar imorgon innan jag sticker till Selena sen stannar jag där tills tisdag.Ni får klara er tills dess.Love Yaa Patriciaemilie.


I'll break away from something more"


Patriciaemilie 2010-01-01 @ 22:12:09


pictures;me

Hey tänkte lägga in dessa bilderna dagen jag kom hem ifrån Göte men har helt glömmt bort det.Linnet är ifrån HM (fick det i julklapp) och kavajen har jag köpt på Beyond retro som är en av mina nya favorit affärer.Jag blev helt såld när jag gick in där i Göteborg.Om ni aldrig har varit där så åkt dit,finns i Stockholm och Göteborg.With love Patriciaemilie.


New design maybe/Ny design kanske?


Patriciaemilie 2010-01-01 @ 15:02:20


picture:me

Sitter och funderara om jag ska fixa en nu design på bloggen ändra lite färger och kanske lägga till lite små saker.Men även om jag börjar att göra den nu så kommer den inte vara klar förens om kanske en vecka.Ska gå igenom mina bilder från 2009 först.With love Patriciaemilie.


Lookbook and Happy new year"


Patriciaemilie 2010-01-01 @ 13:42:02


pictures: me

Här är några bilder från min nyår.Tänkte bara önska er alla GOTT NYTT ÅT & ETT FORTSATT GOTT 2010!With love Patriciaemilie.

P.S Listan från mitt år 2009 kommer snart