Winterfun

Hej kollade lite på bikbok,hittade min jul kläning som jag ska köpa nästa månad,när man har pengar.Jag håller även på att sy en men det är en allt i allo kläning,den blir i jeans tyll manchester och spets.Nog om den, hittade bra bilder på bikbok som är en bra inspererare i vinter,denna vintern är kul blanda olika matrial, huvudbonader i alla former och roliga ringar.Hoppas ni njuter i alla knasigheter man kan hitta.Love Yaa!
Spring 2010

Några favoriter som kommer ifrån Fifth Avenue Shoe Repair´s vår kollektion 2010,som visades på köpenhamns modevecka.Love It!

  

Favoriter från Minimarket´s vår kollektion som var först ut på mode veckan i köpenhamn.I Like it!

 
 

Även Rützou visade sin kollektion som jag fastnade för.

 

Men den riktiga favoriten var By Malene Birger!LOVE LOVE!

 
 
 
 
 


On the head.

Hej behöver er hjälp lite vet inte vilken hatt jag ska köpa. Jag bara älskar hattar men har aldrig köpt någon, så nu tänkte jag att i år ska jag köpa en! Så varför inte fråga er när jag inte kan bestämma mig?Love Yaa!


freshfishI JUST LOVE IT!
Ni hittar kollektionen i närmaste MQ butik.


Glasses

Hej ville bar säga att jag vill så gärna ha nya glasögon fast mina gammla är sen i våras. Och det bästa är att CheapMonday har precis gjort en kollektion med glasögon och vem hade trott att dem skulle börja göra glasögon. Men dem säljs bara på synsam så nu vet ni vart ni hittar dem.Så grymt snygga, love love.Love Yaa!


Jeansshirt


Yeasterday outfit; Jeans skjorta-Cubus Stickad tunika-Cubus Skor-Håkansson Smycken-blandat


Autumlook


Outfit; Stickad tunika-Cubus Svartskärp-Ullared Strumpbyxor-lindex
smycken-blandat


Autumonbikbok

Hej tänkte bara skriva om hur mycket jag älskar de nya kläderna på bikbok nu i höst. Speciellt pälsjackorna har fått päls på huvudet denna höst brukar inte gilla det med nu I just love it! Och klassikern stickat.Love Yaa!
Thepinkmonth

Hej nu är det oktober,den rosa månaden, så varför inte frossa i en helt ny rosa klänning eller väska.See Yaa!


Dayandnight

Hej detta underbara armband hittar ni på www.dagochnatt.se, där kan ni boka in ett smyckes party som ni kan ha för era vänner, Love Yaa!


Blackandgold


RSS 2.0