Black&gold


Patriciaemilie 2009-09-30 @ 17:29:41

Hej idag har man bara pluggat. Ja ni vet själva ni som har gått i 9:an. Men jag har i alla fall en rolig sak att berätta för er. Jag hittade ett grymt bra tips på en blogg där man kunde göra sina egna collage, så jag testade att gör ett med några favorit saker nu i höst. Love yaa!




Backtobussnies


Patriciaemilie 2009-09-28 @ 21:14:37

Hej nu har jag äntilgen fått min älskade laptop att fungera igen. Så nu kommer jag att skriva om en hel del saker som hänt när min laptop var sönder. Men just njuter jag över min dator och sitter och skrattar åt de pantade Hollywood fruarna på kanal 3. Love yaa!!!


Prinssesa


Patriciaemilie 2009-09-19 @ 17:52:00

Hej igår blev det bio med mamma. Vi kollade på Prinssesa. Den var riktigt bra men det tråkiga var att jag fick sitta brevid två små pojkar som pratade eller la in dumma komentarer hela jävla tiden. Väldigt irriterande. Men här kommer trailern. See Yaa!

 




Help me!


Patriciaemilie 2009-09-18 @ 22:35:18

Hej nu har jag startat en omröstning där ni har ordet. Och månadens fråga är om jag ska behålla musiken på bloggen eller inte. Och nu ber jag er om rådgivning så rösta på. See Yaa!

                                                                       


Thursday changes


Patriciaemilie 2009-09-17 @ 20:04:51

Hej som vissa har märkt så har jag lagt in lösenord på min blogg men nu har jag inte det mer,det vara bara för att förrgår när jag skulle ändra en sak så ändrades hela bloggen men nu är det fixat. Det ända jag håller på att ordna nu till bloggen är en header annars kommer det inga störr förändringar. Eller jo det gör det kanske..hade tänkt lägga in reklam på min blogg om det blir snyggt.Nej nu ska jag städa mums bur sen blir det nog tv. See Yaa!


Postcard


Patriciaemilie 2009-09-14 @ 17:18:55

Hej, det var ett tag sedan. Hoppas allt är bra med er läsare. Mitt liv flytter på hyfsat bra. Har äntligen fixat lite musik till min mobil och idag i skolan fick jag typ 50 låtar av Anna. I dag har det varit en helt vanlig dag i skolan, plugg, slöjd, skratta åt Hampus och garva åt Anna och Oscar annars inget speciellt idag. Annars har jag bara pluggat som en jubel idiot till provet imorgon men det ska nog gå bra har bara haft 6 fel på två läxförhör. Nej nu har jag inte tid mer ska fixa mig sen ska man träna i två timmar som vanligt och sen när jag kommer hem blir det duschen och panik plugga lite till för att tanken slog mig i duschen att nu är provet ännu närmare. Love Yaa!

P.S
ett stort GRATTIS till en väldigt LITEN OSCAR som äntligen har lämnat sin fjortis bakom sig(hoppas jag)!!! och ja jag vet att jag "hatar" dig men det här är du värd *PUSS*



Go morgon!


Patriciaemilie 2009-09-07 @ 07:44:19

Helloj tänkte bara skriva några rader innan jag ska gå till skolan. I dag känns det som att det kommer bli en bra dag för fösta gången på väligt länge kan jag mina spanska gloser och igår var jag riktigt studig och gjorde 3 sidor matte (minst)! nej nu måste jag gå och borsta tänderna, See Yaa!


Kaos


Patriciaemilie 2009-09-06 @ 21:40:23

Hej tänkte bara säga att bloggen är fortfarande inte klar men jag hoppas på mer framgång nu i veckan. Så snälla fortsätt läs min blogg fast den inte är färdig kommer fortsätta att skriva så att ni får något att läsa.Love Yaa!


Ni killar!


Patriciaemilie 2009-09-06 @ 21:36:35

Hej i dag fick man syn på en väldigt rolig sak som jag inte vill nämna (se bild). Och det har fått mig att fundera. Att kan det verkligen vara så att killarnas övertag om världen verkligen har gått så långt att ni till och med växer på buske nu också! Eller! Det får jag fundera vidaren på.See Yaa!


Att falla handlöst


Patriciaemilie 2009-09-06 @ 21:21:07

Hej i helgen har jag provat på att falla handlöst i en trappa inte så smart, kanske. Men allt gick bra som tur. För utom lite skrapsår på benen och lite ont i höger fot och knä. Men annars känns det hyfsat bra. Och ni undrar kanske hur det kunde hända... jo det var så här att jag skulle gå ut med soperna och när jag ska ta trappan ner till källaren så kommer fötterna i otakt och då trillade jag och det hade jag sluppigt om det hade funnits trappräcken men som min vanliga otur fanns det inte i den trappan. Men nu kommer det roligaste igår när jag läste min bok, Allt för min syster, så hittade jag en bra beskrivning. "när man missar ett trappsteg och börjar snubbla nerför trappan- då man några evighets sekunder inser att man kommer att slå sig och att det kommer göra riktigt ont." Ja en riktigt bra beskrivning på vad jag gjorde i stort sätt. Och på köpet blev mitt missöde änu roligare tyckte jag. Hoppas ni har haft mer tur, See Yaa!