Walkingfree


Patriciaemilie 2009-10-28 @ 19:55:31

Hej hopp.Imorgon ska man ner till stan en sväng på Halloween kväll.Mer än det blir det nog inte.Hoppas ni får en spooky night ni med.Love Yaa!


Peacelovebeutiful


Patriciaemilie 2009-10-28 @ 19:21:46

Hej igår kom Selena ner till malmö.Jag hämtade henne vid 11tiden.sen gick vi en stund på stan och sen blev det nårga foton.Vissar er dem sen för att just nu sitter jag hemma i landskrona hos min morbror där jag passar på att läna datorn ett tag.Men täbnkte bara berätta om mina fynd igår.Först fyndade jag en triko kavaj och en batik mönstrad tröja ,som jag bara älskar,på Monki.Fick det till halva priset.Sen hittade jag ett par peace öronhänge med strass.Hittade inte exakt dem som jag köpte men hittade liknande på kyssjohanna.com.Nej nu får ni ha det så bra sålänge.Love Yaa!


Faritale


Patriciaemilie 2009-10-27 @ 10:30:55

Hej igår var man och kollade på Alexander Rybak. Det var inte så mycket folk,trodde att det skulle komma fler.Och men om jag hade haft en konsert hade jag tagit på mig lite mer finare kläder inte skjorta och jeans.Han skulle passa bättre som komiker tycker jag för han hade många skämt.Så ni som missade det var inte ledsna det var inte pang bom konsert.See Yaa!


Inmyhead


Patriciaemilie 2009-10-25 @ 20:58:00

Hej är bara så tvungen att ladda upp favoritlåten,klicka på LP skivan för att lyssna.Love Yaa!


Blacksilk


Patriciaemilie 2009-10-25 @ 20:46:13

Hej idag var jag på opera huset i malmö och såg Black Silk, en dansteater.Den bestod av tre olika akter,Hai Mât heart of silk och Black Water.Min personliga favorit var Black water.Speciellt för att dansarnar rörelser reflexerades i golvet.Något att se nu i höst.See Yaa!


Yeasterdaymemories


Patriciaemilie 2009-10-24 @ 22:31:29

Hej har inte kunnat skriva något för min underbara laptop har lagt av men ska se om jag kan laga den så fort som möjligt.Tänkte skriva lite om vad som har hänt den senaste veckan.Förra fredagen var jag med Mikki och Ellinor.Först skulle vi hitta en present till Mikkis mamma på stan sen hyrde vi en skräckfilm som vi sen kollade hemma hos mig.Den var helt okej men det var inte speciellt läskig, lite i slutet bara. Sen på lördagen köpte jag tapet och målar färg till mitt rum hos mamma. Sen målade jag alla stora garderods dörrar och blev så grymt nöjd. Sen slappade man hela söndagen. Sen på måndagen så målade jag klart alla garderobs dörrar och sen pluggade man hela veckan.Men i torsdes var jag på campeon bio i Helsingborg med Mikki och Ellinor.Sen drog man till lovley malmö och här stannar jag hela veckan, nästan i alla fall.Love yaa!




Washingup


Patriciaemilie 2009-10-12 @ 18:37:34

Hej idag är var jag med Anna en stund innan det var dags att äta och plugga,som vanligt.Nu ska man strax diska också.Håller även med dig Tobias att jag bara skriver att jag har pluggat men det är ju det ända man gör.Så idag hyllar jag framtiden!En dag kanske vi sitter där,on top of the world.Love Yaa!




Black&white


Patriciaemilie 2009-10-11 @ 15:04:58

Här kommer helgens låt och lite bilder jag inte har visat er,ni hittar fler i portfolion.Love Yaa!






Choclateday


Patriciaemilie 2009-10-11 @ 14:58:32

Hej igår var det chokladensdag och vi var på chokladfabriken i malmö.Man brukar ju säga att choklad är flickans bästa vän och det kan jag bara hålla med om.Där var choklad i massor,så när man åkte hem var man proppfull av choklad.Men det som var godast var pralin fyllningen i smak av glögg grymt god!See Yaa!














Pictures; me                                                        


I want you back sunshine!


Patriciaemilie 2009-10-09 @ 21:50:17

Hej satt och tjuvtittade lite på våren och sommarens mode,2010. Love It! Ni hittar fler vår&sommar sköna kollektioner,i fashion, till 2010.Ni hittar bland annat minimarkets kollektion m.m.See Yaa!


 
 
 
Pictures; Munthe plus Simonsen                                   


On the head.


Patriciaemilie 2009-10-09 @ 21:09:58

Hej behöver er hjälp lite vet inte vilken hatt jag ska köpa. Jag bara älskar hattar men har aldrig köpt någon, så nu tänkte jag att i år ska jag köpa en! Så varför inte fråga er när jag inte kan bestämma mig?Love Yaa!


This ain´t hollywood.


Patriciaemilie 2009-10-09 @ 14:48:04

Hej hoppas ni har märkt att jag har lagt in lite olika nya saker. Tex; portfiolo,fashion... som ni hittar högst upp på bloggen om ni klickar på en av dem så kommer ni till lite olika roliga saker som jag har lagt in.Hoppas ni gillar det. Nu är det fredag och jag drar till lovley Malmö. Tänkte även säga att nu har jag verkligen bokat upp hela november med alla skolor som man ska till öppethus på. Hoppas att jag hittar någon skola jag gillar annars är det kört liksom.Men nu måste jag packa,See Yaa!


Thursday I don't care about you


Patriciaemilie 2009-10-08 @ 23:03:01

Hej idag har det varit en helt okej skoldag, vi var i Helsingborg och bowlade och spelade badminton. Men mitt störrsta problem var efter det. Så här ser en vanlig dag ut för mig- Först skolan plugga plugga rast plugga plugga hem vila 30min plugga plugga äta städa(ibland) plugga plugga sova sen börjar allt om igen...Detta är inte kul och det blir ännu mindre kul när jag vet att jag måste plugga n i helgen också. Men inte lika mycket som idag men ändå! Och vissa lärare kan sitta och säga att dem inte tar med jobbet hem, nä det gör inte vi elever då heller kan jag tala om! Vi sliter häcken av oss medan ni fikar med era väninor! Och jag vet att man inte ska klaga men det är ju det ända jag kan just nu!Sen är det en sak till jag måste få ut ja, jag har slutat på handbollen. Det tar i men så är det. Kommer sakna det grymt mycket. Sorry tjejer om ni tycker jag sviker er men jga klarade inte stanna och säga det till alla,saknade det bara mer då.Älska er! Ja så nu känns det lite bättre jag har fått ut både ilska och sorg i detta inläggen men nu ska jag sussa. Love Yaa!


Freshfish


Patriciaemilie 2009-10-08 @ 22:12:41



I JUST LOVE IT!
Ni hittar kollektionen i närmaste MQ butik.


Thenewgirlintown


Patriciaemilie 2009-10-08 @ 21:14:20

Hon heter Travi. Hon är en "pytteliten,trettonårig nörd som sitter inne hela dagarna och prövar otympliga jackor och vackra hattar".Hon bor i en förort till Chicago och hon har en mode blogg - med 4 miljoner läsare. ur Amelia
Kolla in hennes blogg på; Tavi-thenewgirlintown

Picture; Travi - thenewgirlintown                                      


Iwantnew


Patriciaemilie 2009-10-05 @ 19:26:38

Hej ville bar säga att jag vill så gärna ha nya glasögon fast mina gammla är sen i våras. Och det bästa är att CheapMonday har precis gjort en kollektion med glasögon och vem hade trott att dem skulle börja göra glasögon. Men dem säljs bara på synsam så nu vet ni vart ni hittar dem.Så grymt snygga, love love.Love Yaa!


Hellosunshine


Patriciaemilie 2009-10-05 @ 19:00:44

Hej idag har vädret varit toppen här ner i sköna skåne.Blåst lite men annars var dagen helt underbar. Anna kom igår käll och stannade till idag. Först i morse visste inte vi vad vi skulle göra men sen kom vi på att vi kunde åka till sköna gröna Helsingborg. Vi käkade på min favorit plats Haket, älska!Sen skulle jag köpa mina skor som jag igentligen skulle ha köpt igår men dem hade dem inte i min storlek på center cyd. Men så komm vi inte på om det fanns dinsko i Helsingborg så jag fick messa och fråga den person som kan Helsingborg bäst, Josephine Turesson, tur att hon finns. Så till slut fick jag mina älskade skor.The end!


Yeasterdayslook


Patriciaemilie 2009-10-05 @ 13:13:51

Hej här är går dagens outfit. Blev lite försenad men jag blev lite upptagen sen igår kväll för att Anna kom hit. Hoppas ni gillar den för det är vekans favorti speciellt jeans skjortan.See Yaa!

Pictures;me                                                                                                
Yeasterday outfit; Jeans skjorta-Cubus Stickad tunika-Cubus Skor-Håkansson Smycken-blandat


Newpictures


Patriciaemilie 2009-10-04 @ 18:12:48

Hej ville bara skryta lite om hur fint det blev med mina nya tavlor och lyktan osm jag har köpt. Nu är jag hel nöjd med mitt rum (nästan). I just LOVE IT!See Yaa!


Cleanupthemess


Patriciaemilie 2009-10-04 @ 17:56:10

Hej nu har jag både städat och gjort mat. Finare rum kan man inte få när mitt är rent. Nu ska jag sätta upp tavlorna som jag köpte i ullared. Visar resultataet senare. See Yaa!


Boringshit


Patriciaemilie 2009-10-04 @ 14:35:21

Hej tänke bara skriva några rader innan jag börjar på min rapport om vår gem-motor som vi gjorde på no:n i veckan. Känner igentligen inte för det. Det var kul att bygga den men detta är nog det tråkigaste av allt men det är bara att göra det.Men man slipper ju att ha prov på det så det är ialla fall en sak som är positiv idag. Kännde mig kraslig men glad imorse för att solen var framme men nu känns allt hopplöst. Det regnar eller snarare öser ner och det blåser mer än igår. Hoppas ni är mer uppåt än jag idag, Love Yaa!


Saturdaywait


Patriciaemilie 2009-10-04 @ 01:01:54

Hej idag har det inte hänt mycket. Det har regnat hela dagen,i stora mängder tyvärr.Dem säger att det ska blir värre imorgon hoppas inte det för man kan knappt gå ut nu så mycket det blåser och regnar. Jag längtar bort till höst solen just nu och lite värme hade inte suttit fel heller.See Yaa!


Picture;me                                                                                    
Outfit; Stickad tunika-Cubus Svartskärp-Ullared Strumpbyxor-lindex
smycken-blandat


Autumonbikbok


Patriciaemilie 2009-10-04 @ 00:59:22

Hej tänkte bara skriva om hur mycket jag älskar de nya kläderna på bikbok nu i höst. Speciellt pälsjackorna har fått päls på huvudet denna höst brukar inte gilla det med nu I just love it! Och klassikern stickat.Love Yaa!









Thepinkmonth


Patriciaemilie 2009-10-02 @ 22:39:39

Hej nu har det gått två dagar in i den rosa månaden och jag måste bara säga två saker. Okej det är bra att så många stödjer bröstcancer fonden men måste allt bara vara rosa för det! Jag är redan trött på allt rosa, rosa där,rosa hit. Snälla, varför måste alla göra en så stor sak av det! Det skulle väl räcka med galan bara det hade varit lagom tycker jag men jag kanske har fel...See Yaa!

 


Dayandnight


Patriciaemilie 2009-10-02 @ 19:30:13

Hej igår kväll var man på smyckesparty,hos Selena. Märket hete dagochnatt och kom från göteborg.Tanken med det var att skapa sitt eget smycke med olika kedjor och berlocker.Själv hittade jag ingen kedja men jag fick 9 små berlocker av mamma som jag tänkte sätta på mitt armband som jag fick av pappa när jag konfades. Mamma köpte det armbandet på bilden med några små berlocker också. Hoppas ni gillar det för det gör jag! Love Yaa!